Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel: record is uniek

Van Bommel: record is uniek

10 nov 2018, 23:17

DOETINCHEM (ANP) - Mark van Bommel heeft ook als trainer snel naam gemaakt in de eredivisie. De oud-speler is na de uitzege van PSV op De Graafschap (4-1) de enige coach die zijn eerste twaalf competitieduels allemaal heeft gewonnen.

Van Bommel verbeterde de prestatie van Morten Olsen, die 21 jaar geleden bij Ajax begon met elf zeges op rij. Die reeks eindigde met een gelijkspel tegen Roda JC. ,,Het zijn maar statistieken", zei Van Bommel voordat hij een glimlach op zijn gezicht toverde. ,,Het belangrijkste is natuurlijk dat we weer hebben gewonnen. Maar een record is uniek."

,,Ik ben ook tevreden", vervolgde Van Bommel. ,,Maar niet over onze eerste helft. Tot aan de rust moesten we onze voorsprong van 2-1 verdedigen. In de rust heb ik uitgelegd hoe we beter druk konden zetten. In de tweede helft hebben we het beter gedaan en zijn we ook niet meer in de problemen gekomen. Toen hadden we wel de controle."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.