Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel positief over Malen en Bergwijn

Van Bommel positief over Malen en Bergwijn

25 okt 2019, 16:18

PSV-trainer Mark van Bommel hoeft zijn aanvallers Donyell Malen en Steven Bergwijn waarschijnlijk niet lang te missen. "Met Donyell en Steven gaat het goed. We bekijken na de laatste training of ze klaar zijn voor AZ", doelde hij op de thuiswedstrijd zondag tegen de Noord-Hollandse subtopper.

Malen, de topscorer van de eredivisie, ontbrak donderdag in de thuiswedstrijd tegen LASK Linz voor de Europa League (0-0). De reden van zijn absentie maakte PSV niet bekend. Bergwijn kreeg in de slotfase last van zijn hamstring. "Ik had hem eruit moeten halen. Ik hoop dat de schade meevalt", zei Van Bommel na afloop van het Europese duel.

Nog geen dag later kwam de PSV-coach daarop nog even terug. "Steven vond dat hij door kon spelen, omdat het wegtrok. Hem wel of niet wisselen is mijn verantwoordelijkheid."

Over de teleurstellende remise zei Van Bommel nog: "Ondanks het resultaat hebben we best aardig gespeeld. Als je met 1-0 of 6-0 wint, heb je een fantastische wedstrijd gespeeld", verwees hij naar het grote aantal kansen dat PSV miste.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.