Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel neemt KNVB-beker serieus

Van Bommel neemt KNVB-beker serieus

29 okt 2018, 16:33

EINDHOVEN (ANP) - Trainer Mark van Bommel is er alles aan gelegen om naast het landskampioenschap ook de KNVB-beker te winnen met PSV. ,,Ik nam de beker als speler altijd even serieus, net als mijn teamgenoten. Natuurlijk wil je kampioen worden maar je wilt ook de beker winnen", zegt hij in vooruitblik op het treffen van dinsdag met de nummer vijftien van de eerste divisie RKC Waalwijk.

Uit de statistieken blijkt dat PSV veel vaker de landstitel (24) veroverde dan de KNVB-beker (9). ,,Ik hoorde dat we het statistisch gezien ook slecht deden bij FC Groningen. Die cijfers kunnen na het weekend ook de prullenbak ik", wijst Van Bommel op de 2-1-zege van afgelopen zaterdag.

De trainer van de Eindhovenaren vindt RKC een ,,leuke ploeg die wil voetballen en opbouwen". Bij PSV is het meespelen van Steven Bergwijn twijfelachtig, verder beschikt Van Bommel over een fitte selectie voor de bekerwedstrijd.

Het duel tussen de twee Brabantse clubs in het Philips Stadion begint dinsdag om 18.30 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.