Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel mist waardering voor PSV

Van Bommel mist waardering voor PSV

23 okt 2018, 16:54

EINDHOVEN (ANP) - Mark van Bommel vindt dat PSV dit seizoen voor de prestaties in de Champions League te weinig waardering krijgt. Dat liet de trainer van de Eindhovenaren dinsdag in het Philips-stadion blijken in aanloop naar de groepswedstrijd tegen Tottenham Hotspur van woensdag.

PSV verloor in september met 4-0 bij FC Barcelona en begin oktober was Internazionale met 1-2 te sterk. ,,Alleen het resultaat was niet goed. Bij Barcelona houd je het lang vol en krijg je kansen bij 0-0. Het zijn net de details die het verschil maken. Tegen Inter hebben we het ook goed gedaan, misschien nog wel beter dan in Barcelona. We hebben in mijn ogen al twee keer top gepresteerd. Waar veel mensen in Nederland zeggen dat dat niet zo is, maar ik vind van wel'', aldus Van Bommel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.