Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel: KNVB moet afspraken nakomen

Van Bommel: KNVB moet afspraken nakomen

22 feb 2019, 15:47

EINDHOVEN (ANP) - Mark van Bommel is niet te spreken over het verplaatsen van de competitiewedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle. De KNVB besloot daar woensdag toe om de Amsterdammers meer rust te geven in aanloop naar de return in de achtste finales van de Champions League tegen Real Madrid.

,,Allereerst vind ik het goed dat de KNVB meedenkt met de clubs die in Europa voetballen. Maar niet op deze manier'', zei Van Bommel in aanloop naar de competitiewedstrijd van zondag tegen Feyenoord. ,,Als je die afspraken maakt, dan moet je die nakomen. Als je afspraken wilt veranderen, dan moet je overleggen met alle clubs. Niet alleen met ons, maar ook met PEC Zwolle. Het heeft te maken met degradatie, met play-offs en met het kampioenschap. Nogmaals, ik vind het een goed initiatief, maar niet op deze manier.''

Eerder had PSV-directeur Toon Gerbrands al gezegd het niet eens te zijn met het besluit van de voetbalbond.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.