Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel kijkt bij commentator overtreding op zoon terug:  'Als je een VAR hebt, krijg je rood'

Van Bommel kijkt bij commentator overtreding op zoon terug: 'Als je een VAR hebt, krijg je rood'

24 mei 2023, 09:59

Mark van Bommel was dinsdagavond aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd NAC-MVV (1-0) in de play-offs van de Keuken Kampioen Divisie. Zijn zoon Ruben stond in de basis bij de Limburgers.

Na een overtreding op zijn zoon kwam Van Bommel langs bij de ESPN-commentator Martijn van Zijtveld voor een herhaling: "Papa komt ook even kijken" waren de woorden van de voetbalcommentator. Vervolgens kon de trainer van Royal Antwerp FC de herhaling zien: "Als je een VAR hebt krijg je een rode kaart" was de reactie van de oefenmeester.

Bekijk hieronder de beelden van de actie van Mark van Bommel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.