Terug

Volg Vandaag Inside

Strijdplan Van Bommel tegen FC Twente: 'Hetzelfde blijven doen'

Strijdplan Van Bommel tegen FC Twente: 'Hetzelfde blijven doen'

2 aug 2019, 16:30

PSV moet na de uitschakeling tegen FC Basel in de Champions League niet in paniek raken. Dat was vrijdag de boodschap van trainer Mark van Bommel, in aanloop naar de uitwedstrijd tegen FC Twente in de eredivisie van zaterdag.

"We zijn woensdag teruggekomen en zijn blijven doen wat we altijd doen. Daar moet je ook geen verandering in aanbrengen", aldus Van Bommel. "De teleurstelling was groot, iedereen heeft alles gegeven en daarom kon ik ook niet boos worden op de spelers."

Van Bommel verwacht veel van het in de eredivisie teruggekeerde FC Twente. "Het is een goed voetballende ploeg. Ik denk dat zij de verrassing van het seizoen gaan worden", zei de trainer van de Eindhovenaren, die de al bijna een jaar geblesseerde Ryan Thomas bijna weer ziet terugkeren. Ook doelman Lars Unnerstall is na een blessure op de weg terug.

Samenvatting FC Basel-PSV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.