Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel heeft nog steeds twijfels bij de VAR

Van Bommel heeft nog steeds twijfels bij de VAR

4 apr 2019, 14:30

Mark van Bommel is nog altijd niet overtuigd van de meerwaarde van de VAR. 'Ik heb er nog steeds mijn twijfels bij', geeft hij aan in De Telegraaf.

'Je bent afhankelijk van de interpretatie van één persoon die achter een tv-scherm zit en herhalingen vanuit allerlei hoeken ziet.'

Afgelopen week dook er een moment op tussen Lozano en Blind uit de wedstrijd Ajax-PSV, waarbij PSV mogelijk een penalty had moeten krijgen. Van Bommel heeft echter niet de behoefte om daarop te reageren: 'Volgens mij is daar al genoeg over gezegd de afgelopen dagen.'

Hans ergert zich aan Van Bommel

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.