Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel heeft Lozano en Bergwijn terug

Van Bommel heeft Lozano en Bergwijn terug

23 nov 2018, 15:48

EINDHOVEN (ANP) - PSV-trainer Mark van Bommel kan zaterdagavond in het thuisduel met sc Heerenveen weer een beroep doen op Hirving Lozano. De Mexicaanse vleugelspits meldde zich bij zijn bondscoach af voor de afgelopen interlandperiode.

Ook Steven Bergwijn, die maandag vanwege enkelklachten niet meedeed bij Oranje in de Nations League tegen Duitsland, is weer fit. Zodoende gaat de ongeslagen koploper PSV met een nagenoeg complete selectie, waarin alleen de langdurig geblesseerde Ryan Thomas ontbreekt, op jacht naar de dertiende competitiezege op rij.

Woensdag wacht de thuiswedstrijd tegen FC Barcelona in de Champions League en volgend weekend speelt PSV in Rotterdam tegen Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.