Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel: hadden jullie graag schaal gegeven

Van Bommel: hadden jullie graag schaal gegeven

15 mei 2019, 23:43

EINDHOVEN (ANP) - Mark van Bommel heeft woensdag na de laatste thuiswedstrijd van het seizoen de supporters van PSV bedankt. ''We hadden jullie graag iets anders willen geven. Helaas is dat niet gelukt, de kampioensschaal zat er niet in'', sprak de trainer van de Eindhovenaren in het Philips-stadion na de zege van 3-1 op Heracles Almelo.

''We hebben hier 16 keer gewonnen en 1 keer gelijkgespeeld. Dat is een evenaring van ons record'', vervolgde Van Bommel. ''Na de winterstop hebben we te vaak gelijkgespeeld. Maar deze jongens hebben er alles aan gedaan en elke dag hard gewerkt. Volgend seizoen gaan we er weer vol voor.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.