Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel: 'Hadden in wedstrijd moeten blijven'

Van Bommel: 'Hadden in wedstrijd moeten blijven'

27 okt 2019, 18:41

Mark van Bommel vond dat PSV de thuiswedstrijd tegen AZ kort voor rust uit handen gaf. Na een rode kaart voor Ryan Thomas, halverwege de eerste helft, hielden de Eindhovenaren nog enige tijd stand. Myron Boadu scoorde in de 45e minuut en kort daarna weer. "Je moet zorgen dat je in de wedstrijd blijft. Er moet iets over je heen komen van 'dit gaat ons niet gebeuren'. Bij 0-0 hadden we in de rust nog iets kunnen doen", zei Van Bommel.

PSV kreeg vorige week tegen FC Utrecht ook al twee rode kaarten. Thomas viel niet zoveel te verwijten, vond de PSV-coach. "Hij wilde een kapactie maken. Om dat te doen, moet je je voet over de bal zetten. Het was een zwaar ongelukkige actie", legde Van Bommel uit. "Met tien man wordt het tegen een goed voetballende ploeg als AZ erg lastig."

PSV miste veel basisspelers, onder wie topscorer Donyell Malen, Steven Bergwijn en Mohamed Ihattaren. Van Bommel: "Dat zijn hele goede spelers, maar daardoor verlies je vandaag niet deze wedstrijd. Ook deze nederlaag moeten we rustig analyseren, kijken hoe die is ontstaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.