Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel: Feyenoord telt pas vanaf donderdag

Van Bommel: Feyenoord telt pas vanaf donderdag

27 nov 2018, 15:44

EINDHOVEN (ANP) - Mark van Bommel is niet van plan woensdag in de thuiswedstrijd tegen FC Barcelona in de Champions League rekening te houden met de belangrijke ontmoeting met Feyenoord van zondag in de eredivisie. De trainer is met PSV dicht bij uitschakeling in Europa, maar dat maakt de ontmoeting met de Spanjaarden naar de mening van Van Bommel niet minder belangrijk.

,,We houden nooit rekening met de wedstrijd na deze'', zei de coach dinsdag in het Philips-stadion. ,,We zijn altijd bezig met het eerstkomende duel. We hebben eerder ook de uitwedstrijd tegen FC Barcelona gehad, terwijl we de zondag erna tegen Ajax moesten. Toen hebben we daar ook geen rekening mee gehouden. Misschien kun je zeggen: jullie zijn uitgeschakeld in de Champions League. Daar heb je helemaal gelijk in. Maar wij maken daar geen onderscheid in.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.