Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel: er staat wel een team

Van Bommel: er staat wel een team

10 feb 2019, 20:44

UTRECHT (ANP) - De teamgeest van PSV kan het verschil maken in de titelstrijd. Dat zei coach Mark van Bommel, die zijn elftal in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht zondag na rust terug zag knokken van een achterstand van twee doelpunten: 2-2.

,,Er staat wel een team. We geven niet op, we gaan altijd door. Wat de tussenstand ook is. Dat is de kracht van dit elftal'', aldus Van Bommel. ,,Na rust hadden we de volledige controle over de wedstrijd en hadden we 'm eigenlijk nog moeten winnen ook.''

PSV kwam er voor rust tegen Utrecht maar moeilijk doorheen en werd bovendien geconfronteerd met een snelle tegentreffer uit een hoekschop. ,,In het midden zat het dicht, de ruimte lag aan de zijkanten'', zag Van Bommel, die vond dat Utrecht in de slotfase een strafschop had moeten hebben maar zijn ploeg in de eerste helft ook.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.