Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel: Emmen zal dit zien als uitdaging

Van Bommel: Emmen zal dit zien als uitdaging

19 okt 2018, 18:08

EINDHOVEN (ANP) - PSV-trainer Mark van Bommel waakt ervoor dat er in aanloop naar het treffen in de Champions League met Tottenham Hotspur te makkelijk wordt gedacht over de wedstrijd van zaterdag, thuis tegen FC Emmen.

,,Iedereen zag Emmen als degradatiekandidaat nummer één", zei Van Bommel vrijdag tijdens de persconferentie. ,,Maar ze hebben gewoon al acht punten en staan boven de streep. Bovendien: zij zullen dit zien als uitdaging. Het is toch mooi om hier te kunnen voetballen?"

Komende week wacht Tottenham en een week later neemt PSV het in de KNVB-beker op tegen RKC. Het contrast tussen die wedstrijden is groot, maar Van Bommel eist in beide duels het maximale. ,,Je moet onverstoorbaar zijn", aldus de coach van PSV. ,,Of je nu tegen UNA, FC Barcelona of FC Emmen speelt, om 20.30 uur of om 12.15 uur, op zaterdag of woensdag. Het maakt allemaal niets uit. Motivatie moet je uit jezelf halen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.