Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel: dit zijn lastige wedstrijden

Van Bommel: dit zijn lastige wedstrijden

16 mei 2019, 00:29

EINDHOVEN (ANP) - Mark van Bommel is tijdens de meeste wedstrijden meestal vrij actief langs de zijlijn. In het slotduel met Heracles Almelo (3-1) bleef de trainer van PSV woensdag veel op zijn stoel zitten. ''Ik wil altijd graag voetballen. We speelden nu in de wetenschap dat we de titel verspeeld hadden. Dat zijn lastige wedstrijden'', aldus Van Bommel.

Voor PSV stond het duel tegen Heracles vooral in het teken van het afscheid van Daniel Schwaab. Ook wilden de Eindhovenaren de topscorerstitel van Luuk de Jong veiligstellen. De spits scoorde echter niet en zag Dusan Tadic van Ajax met 28 doelpunten langszij komen. ''Maar het is niet zo dat De Jong de titel nu niet heeft'', sprak Van Bommel, die maar kort kan genieten van een rustperiode. PSV begint 18 juni alweer met trainen vanwege deelname aan de tweede voorronde van de Champions League in juli.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.