Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel: 'Dit hoort niet bij een topclub'

Van Bommel: 'Dit hoort niet bij een topclub'

8 nov 2019, 17:26

Mark van Bommel heeft er vertrouwen in dat hij PSV weer aan het voetballen krijgt. Dat liet de trainer vrijdag blijken bij terugkeer vanuit Oostenrijk, waar de Eindhovenaren donderdag in de Europa League met 4-1 van LASK Linz verloren.

"Het is duidelijk dat we in een hele moeilijke fase zitten. Vijf keer op rij niet winnen hoort niet bij een topclub", aldus Van Bommel, die zondag met PSV op Willem II stuit. "Het mooie aan voetbal is dat er altijd weer een nieuwe wedstrijd is. Een wedstrijd waarin je de kans krijgt om jezelf te herpakken. Zo makkelijk als ik het nu zeg, is het natuurlijk niet. Ik kan er allerlei bespiegelingen op loslaten, maar dat heeft vrij weinig zin. We moeten resultaat halen. Wij gaan naar Tilburg om te winnen. Dat is het uitgangspunt."

PSV moet het bij Willem II nog stellen zonder Donyell Malen en Steven Bergwijn. Beide aanvallers zijn geblesseerd en ontbreken ook in de selectie van Oranje voor de komende twee EK-kwalificatiewedstrijden tegen Noord-Ierland en Estland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.