Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel blikt terug: 'Van Gaal en ik stonden tegen elkaar te schreeuwen'

Van Bommel blikt terug: 'Van Gaal en ik stonden tegen elkaar te schreeuwen'

2 dec 2020, 09:52

De emoties tussen Louis van Gaal en Mark van Bommel liepen bij Bayern München soms hoog op. Dat vertelt Van Bommel in een podcast van Bild. "We stonden bijna met onze hoofden tegen elkaar en schreeuwden hard", aldus Van Bommel over een moment in de winterperiode van het seizoen 2010/2011. Dat was het laatste seizoen van Van Gaal bij Bayern, die in april 2011 ontslagen werd.

Van Bommel zegt in de podcast ook dat het seizoen 2008/2009, onder leiding van Jürgen Klinsmann, een verloren seizoen was. "We hadden toen een trainer nodig die precies aangaf wat er moest gebeuren. En dat was niet het geval met Klinsmann. We hebben daar eigenlijk een seizoen verloren", aldus Van Bommel, die zelf graag ooit in de Bundesliga als trainer aan de slag gaat. "Ik denk dat deze competitie bij mij past."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.