Terug

Volg Vandaag Inside

Van Boekel vol twijfels door de VAR

Van Boekel vol twijfels door de VAR

24 feb 2019, 00:19

SITTARD (ANP) - Scheidsrechter Pol van Boekel heeft het even niet zo op de VAR. ,,Een mindfuck'', zo omschreef Van Boekel bij FOX Sports zijn gevoel als hij langs de lijn voor het tv-scherm staat om beelden terug te kijken. De arbiter gaf Fortuna Sittard in de slotfase van de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen (2-4) een strafschop, maar ging op advies van de videoarbiter naar het scherm. Na talloze keren de beelden te hebben bekeken, besloot hij zijn beslissing terug te draaien.

,,Ik was eigenlijk overtuigd toen ik die penalty introk. Maar nu begin ik toch weer te twijfelen. Ik heb ook een telefoon en daarop komen ook berichten binnen'', zegt Van Boekel. ,,Ik hoor dat voetbalanalisten, mensen met heel veel kennis van zaken en mannen die hoog gevoetbald hebben het wel een strafschop vinden. Dan denk je wel: wat gebeurt hier allemaal?''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.