Terug

Volg Vandaag Inside

Van Boekel leidt mogelijke kampioenswedstrijd van Ajax

Van Boekel leidt mogelijke kampioenswedstrijd van Ajax

19 apr 2021, 15:50

Scheidsrechter Pol van Boekel leidt zondag het duel tussen Ajax en AZ. De thuisclub uit Amsterdam kan in die wedstrijd de 35e landstitel veiligstellen. Ajax moet dan donderdagavond wel eerst de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht zien te winnen.

Ajax heeft bij een zege op FC Utrecht 14 punten meer dan PSV en AZ, met nog vijf competitiewedstrijden te gaan. De club uit de hoofdstad heeft ook verreweg het beste doelsaldo van alle clubs uit de Eredivisie. Ajax verzekerde zich zondag al van winst van de KNVB-beker. De club won achtmaal eerder de landstitel en nationale beker in één seizoen, voor het laatst in 2019.

Dennis Higler fluit zondag het duel tussen Feyenoord en Vitesse. Jeroen Manschot heeft zaterdag de leiding over de wedstrijd tussen PSV en FC Groningen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.