Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bergen van Vitesse naar Heerenveen

Van Bergen van Vitesse naar Heerenveen

31 aug 2018, 14:35

HEERENVEEN (ANP) - Aanvaller Mitchell van Bergen verhuist van Vitesse naar sc Heerenveen. De negentienjarige vleugelspits ondertekende een contract voor vier jaar bij de Friese club. ,,Een nieuwe omgeving geeft nieuwe kansen. En die kans wil ik hier pakken'', zegt Van Bergen, die bij Vitesse niet kon rekenen op een basisplaats. Hij moest zich dit seizoen tevreden stellen met invalbeurten.

De Brabander debuteerde eind 2015 als zestienjarige in de hoofdmacht van Vitesse. Hij werd daarmee de jongste debutant ooit van de Arnhemse club. Van Bergen kwam tot 31 competitieduels.

Heerenveen zat al een paar weken achter Van Bergen aan en op de slotdag van de transferperiode kwam het alsnog rond. ,,Het was even spannend of het nog zou gaan lukken, maar gelukkig is het goed gekomen'', aldus Van Bergen, die mogelijk zaterdag tegen VVV-Venlo al kan debuteren voor zijn nieuwe club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.