Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bergen moet shirt Arjen Robben weer inleveren

Van Bergen moet shirt Arjen Robben weer inleveren

11 apr 2021, 23:35

Mitchell van Bergen van sc Heerenveen stapte na afloop van de uitwedstrijd tegen FC Groningen glunderend van het veld. Niet alleen had de 21-jarige voetballer met zijn club gewonnen (0-2), maar hij wist ook het shirt van Arjen Robben te bemachtigen. De oud-international viel na langdurig blessureleed in de 78e minuut in bij de thuisploeg en ruilde na het eindsignaal op verzoek van de gretige Van Bergen van shirt.

De geboren Brabander stond het begeerde tenue van Robben naderhand op verzoek echter snel weer af. De 37-jarige routinier van FC Groningen was even vergeten dat alle wedstrijdshirts na afloop zouden worden verloot onder de supporters. Het tricot van Robben mocht daarbij uiteraard niet ontbreken, waardoor Van Bergen alsnog met lege handen terug naar huis moest.

Trainer Johnny Jansen kon er wel om lachen. "Mitch zit te huilen in de bus! Maar ik zorg wel dat ie nog een shirtje krijgt met nummer 10 erop", liet hij bij Omrop Fryslân weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.