Terug

Volg Vandaag Inside

Van Basten wil actrice die zijn vrouw gaat spelen in serie eerst keuren

Van Basten wil actrice die zijn vrouw gaat spelen in serie eerst keuren

12 nov 2020, 19:50

Er wordt een serie gemaakt over het leven van voetbalfenomeen Marco van Basten. Producent Hollands Licht heeft de rechten gekocht van zijn autobiografie Basta en werkt momenteel aan de verfilming.

Wie de rol van Marco van Basten gaat vertolken, is nog niet bekend. Wel is naar buiten gebracht dat Barry Atsma aan het project verbonden zal zijn als 'creative consultant'.

Marco van Basten zegt in gesprek met Frank Dane dat hij niet echt bezig is met de verfilming van het boek. 'Ik hoop dat degene die mij speelt een knappe gozer is. En ik ben wel heel benieuwd wie mijn vrouw gaat spelen. Dat wil ik nog wel even keuren ook, daar wil ik wel zekerheid over hebben', lacht de oud-voetballer in de 538 Ochtendshow.

Het is nog niet duidelijk wanneer de opnames van start gaan. In Basta vertelt Van Basten het complete verhaal over zijn jeugd, de relatie met zijn ouders en de hoogtepunten uit zijn carrière inclusief zijn periode in Italië en het EK '88. Ook komen dieptepunten aan bod, zoals de problemen met zijn enkel en financiële tegenslagen die hij kende.

Het boek verscheen in november 2019 en kwam direct in de bestsellerlijsten in binnen- en buitenland. In Nederland zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren van Basta verkocht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.