Terug

Volg Vandaag Inside

Van Basten over geruchten 'trainersklus' bij FC Barcelona: ‘Moet er niet aan denken!’

Van Basten over geruchten 'trainersklus' bij FC Barcelona: ‘Moet er niet aan denken!’

4 feb 2024, 18:44

Marco van Basten vertelt bij Ziggo Sport dat de geruchten dat hij samen met Frank Rijkaard als trainersduo bij FC Barcelona aan de slag zou gaan absoluut niet kloppen.

Van Basten en Rijkaard werden onlangs in verband gebracht als mogelijk trainersduo bij FC Barcelona. Volgens het Spaanse medium Marca zou Rijkaard in beeld zijn als opvolger van Xavi en wordt Van Basten genoemd als zijn assistent.

“Ik heb het gelezen en ik heb het gehoord. Ik moest als assistent van Frank Rijkaard mee toch? Maar ik ga alleen als hoofdtrainer", lacht Van Basten. "Ik heb het ook maar gelezen. Dat wordt misschien daar een keer geopperd en dat komt dan in de kranten.” Mocht San Marco daadwerkelijk gevraagd worden voor een trainersklus is hij daar niet voor te porren. “Nee, zeker niet. Frank heeft het al een keer gedaan en hij denkt er ook niet aan. Maar ik moet er ook niet aan denken.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.