Terug

Volg Vandaag Inside

Van Basten kritisch op Ajacied: 'Het wordt overdreven dat het allemaal zo goed is'

Van Basten kritisch op Ajacied: 'Het wordt overdreven dat het allemaal zo goed is'

3 okt 2021, 23:04

Marco van Basten heeft zich zondagavond in Rondo kritisch uitgelaten over Antony. De vleugelaanvaller van Ajax kreeg de afgelopen weken veel complimenten, maar San Marco is minder onder de indruk: 'Ik wil alleen maar aangeven dat het wordt overdreven bij hem dat het allemaal zo goed is.'

'Er wordt nu heel goed over Antony gesproken, maar als je goed naar hem kijkt... Een linksbuiten zoals hij, met veel kwaliteiten, moet veel meer rendement opleveren,' begint Van Basten. Je ziet heel vaak dat hij uiteindelijk zijn man niet voorbij gaat of dat er een misverstand is met anderen. Hij moet een voorzet geven of een schot op de goal geven. Als je ziet hoe vaak dat mislukt... Dan denk ik: al die mooie praat over hem... Hij gaat nu aan een dribbel beginnen, dan denk ik: waar ga je eindigen?,' vertelt Van Basten terwijl hij beelden van de vleugelaanvaller uit het duel met Besiktas ziet.

'Wat je dus moet hebben als voetballer, is dat je richting de goal moet spelen,' vervolgt hij. 'En je moet kunnen inschatten: wat ik nu ga doen, heeft dat zin of niet? Als het geen zin heeft omdat er vier mensen voor je staan, moet je de andere kant opzoeken of afspelen. Die intelligentie zie ik bij hem niet. Ik wil alleen maar aangeven dat het wordt overdreven bij hem dat het allemaal zo goed is. Ik vind dat nog wel meevallen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.