Terug

Volg Vandaag Inside

Van Basten geeft transferadvies: 'Ajax heeft zo'n type nodig, dat zou enorm helpen'

Van Basten geeft transferadvies: 'Ajax heeft zo'n type nodig, dat zou enorm helpen'

7 jan 2024, 18:09

Marco van Basten adviseert Ajax om een controlerende verdedigende middenvelder te halen. De oud-spits is van mening dat de Amsterdammers zeker twee nieuwe spelers nodig hebben die het niveau weer omhoog brengen zoals voorheen.

"Ajax moet daar kneiterhard aan werken om te zorgen dat de selectie weer op peil is", zegt Van Basten bij Ziggo Sport. "In ieder geval weer twee spelers krijgen die ervoor zorgen dat het niveau Ajax weer in de top van Nederland is."

Onder meer Marten de Roon werd al gelinkt aan een transfer naar Ajax. "Een controlerende verdedigende middenvelder is eigenlijk noodzaak nummer één", vervolgt Van Basten. "Iemand die controleert en bewaakt, de boel bij elkaar houdt en aan wie jonge jongens zich kunnen vasthouden, bij voorkeur iemand die Nederlands spreekt. Dat is niet makkelijk om te vinden, maar de mensen binnen Ajax moeten dat nu wel uitzoeken. Het team moet beter en betrouwbaarder worden", aldus de oud-Ajacied.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.