Terug

Volg Vandaag Inside

Van Barneveld strandt op WK darts in achtste finales na nederlaag tegen Brit Littler

Van Barneveld strandt op WK darts in achtste finales na nederlaag tegen Brit Littler

30 dec 2023, 23:20

Raymond van Barneveld is er bij het wereldkampioenschap darts niet in geslaagd de kwartfinales te halen. De Hagenaar verloor met 4-1 van de 16-jarige Brit Luke Littler. Michael van Gerwen is de enige Nederlander die nog in het toernooi zit.

Van Barneveld haalde met 99,61 een uitstekend gemiddelde, maar Littler deed het met 105,01 nog beter. Het dartstalent scoorde ook uitstekend op zijn dubbels en gaf Van Barneveld geen kans.

Littler neemt het in de kwartfinale op tegen de Noord-Ier Brendan Dolan.

"Er is geen eer aan te behalen. Hier moet je wel even van bijkomen. Ik moet mijn meerdere erkennen in deze jonge knul", zei Van Barneveld bij Viaplay.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.