Terug

Volg Vandaag Inside

Barney hoorde woorden René: 'Dat heeft me wel aan het denken gezet'

Barney hoorde woorden René: 'Dat heeft me wel aan het denken gezet'

9 feb 2021, 12:47

Raymond van Barneveld maakt deze week zijn comeback als darter: hij probeert tijdens de Q-School zijn tourkaart terug te winnen. In gesprek met Sportnieuws.nl zegt Van Barneveld zin te hebben om weer te beginnen en vertelt hij dat woorden van René van der Gijp hem aan het denken hebben gezet.

'Het afgelopen jaar heeft heel veel teweeggebracht,' begint Barney. 'Ik was eind 2019 geen schim meer van de man die ik ooit was. Ik had altijd een doelstelling en leefde mijn droom. Daarom ben ik zo succesvol geweest, maar dat werd gewoon anders in de laatste jaren. En ik weet ook echt wel dat mensen zeggen ‘daar heb je hem weer’, maar je wordt wat jaartjes ouder en, wordt tussendoor ziek (Van Barneveld is suikerpatiënt, red.) en het is een stressvol leven want telkens wordt het uiterste van je gevraagd. Als dat vervolgens niet resulteert in successen begint het langzaam een lijdensweg te worden.'

Hij vervolgt: 'Maar ik zat toevallig laatst een stukje van Veronica Inside terug te kijken waarin René van der Gijp blij is dat ik weer ga beginnen. Daarin zegt hij ‘als Raymond er maar in gelooft’ en dat heeft me wel aan het denken gezet. Ik zie ook filmpjes met mooie momenten en oranje massa’s bij opkomsten van mij. Dat is uniek, maar dat zie ik nu pas omdat mijn ogen zijn geopend. Nu heb je te maken met een Van Barneveld die weer helder is en doelstellingen voor ogen heeft.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.