Terug

Volg Vandaag Inside

Van As nieuwe technisch directeur Roda JC

Van As nieuwe technisch directeur Roda JC

12 feb 2020, 19:28

Jeffrey van As is de nieuwe technisch directeur van Roda JC, dat uitkomt in de eerste divisie. De oud-profvoetballer tekende een contract tot 2022.

Eerder had Van As (47) vergelijkbare rollen bij NAC Breda en ADO Den Haag. Hij speelde zelf voor NAC, ADO én MVV Maastricht. Sinds de zomer van 2019 zat Roda JC, na het vertrek van Harm van Veldhoven, zonder TD. Van As vertrok in december als manager voetbalzaken bij ADO.

Roda maakt een moeilijke periode door. De club staat momenteel 18e in de Keuken Kampioen Divisie. Vorige week werd trainer Jean-Paul de Jong weggestuurd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.