Terug

Volg Vandaag Inside

Van Aerle sneert naar Waterreus na kritische PSV-column: 'Hij komt weer onder steen vandaan gekropen'

Van Aerle sneert naar Waterreus na kritische PSV-column: 'Hij komt weer onder steen vandaan gekropen'

19 sep 2022, 15:59

PSV-clubicoon Berry van Aerle heeft een sneer uitgedeeld aan Ronald Waterreus, nadat de voormalig doelman van de Eindhovenaren eerder vandaag heeft uitgehaald in zijn column voor De Limburger naar PSV-directeur Marcel Brands.

Waterreus schrijft onder meer in zijn column dat hij het interview van Brands op PSV TV over het vertrek van John de Jong fnuikend vond en vermoedt dat Brands via een vluchtig geschreven A4'tje van de perschef antwoorden gaf. "In plaats van antwoorden te geven op het vertrek van De Jong, riep Brands alleen maar meer vragen op. Al gaf zijn lichaamstaal, onbedoeld vermoedelijk, wél één heel duidelijk antwoord. Ofwel: dat Brands’ eigen vertrek bij PSV eveneens een kwestie van tijd is."

En daar is Van Aerle, internationaal scout bij PSV, het op zijn zachtst gezegd niet mee eens. "Ach ach ach er is weer wat loos bij PSV en hij komt weer onder zijn staan vandaan gekropen", reageerde de oud-international via Twitter op de column.

(tekst gaat verder onder de tweet)

De algemeen directeur van de Eindhovense club gaf zaterdag een toelichting waarin hij aangaf dat de raad van commissarissen (rvc) weliswaar had aangegeven niet tevreden te zijn over De Jong, maar dat hij nog wel mogelijkheden had gezien om verder te gaan. "John zag het zelf niet meer zitten", vertelde Brands, die diens besluit wel kon begrijpen. "Ik had wellicht hetzelfde gedaan."

Brands neemt voorlopig de taken van De Jong waar, maar sloot uit dat hij zelf als technisch directeur terugkeert. "We gaan op zoek naar een opvolger en er zal nog wel even met de rvc gesproken gaan worden. Ik heb geen prettig gevoel bij de gang van zaken. Dit verdient geen schoonheidsprijs."

René reageerde eerder in Vandaag Inside op het ontslag van John de Jong. Bekijk het in de onderstaande video terug.

René begrijpt niets van ontslag John de Jong: 'Kinderachtig van PSV'
3:51
René begrijpt niets van ontslag John de Jong: 'Kinderachtig van PSV'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.