Terug

Volg Vandaag Inside

Valverde: Real juist nu een lastige ploeg

Valverde: Real juist nu een lastige ploeg

27 okt 2018, 19:00

BARCELONA (ANP) - Ernesto Valverde is niet blij dat FC Barcelona juist nu Real Madrid treft. Dat liet de trainer zaterdag blijken tijdens een ontmoeting met de pers in aanloop naar de topper van zondag. ,,Hoe zwaarder gewond, hoe gevaarlijker Real Madrid is'', aldus Valverde.

Real won 22 september voor het laatst een wedstrijd in de Spaanse competitie. 'De Koninklijke' staat nu zevende. Spaanse media denken zeker te weten dat trainer Julen Lopetegui ontslagen wordt als Real zondag van Barcelona verliest.

,,Het gaat nu niet om vorm. Deze wedstrijd staat volledig op zich. We hebben bovendien maar vier punten meer dan Real'', probeerde Valverde nog een beetje af te komen van de favorietenrol.

Het is de eerste keer sinds lange tijd dat de 'Clasico' wordt gespeeld zonder Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. Ronaldo speelt inmiddels bij Juventus en Messi is geblesseerd. ,,Dat maakt het niet minder beladen'', vindt Valverde. ,,Deze wedstrijden waren al bijzonder voordat Ronaldo en Messi in Spanje speelden.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.