Terug

Volg Vandaag Inside

Valverde maakt zich zorgen om Messi

Valverde maakt zich zorgen om Messi

11 apr 2019, 10:27

Trainer Ernesto Valverde van FC Barcelona maakt zich een beetje zorgen om Lionel Messi. De Argentijnse superster werd woensdag tijdens het eerste duel met Manchester United in de kwartfinales van de Champions League hard geraakt door Chris Smalling. ,,'Leo' voelde zich niet lekker na die klap op zijn hoofd, de medische staf gaat hem onderzoeken om te kijken wat er is'', zei Valverde na de winst op Old Trafford (0-1). ,,Het was een harde klap, hij heeft een flinke zwelling op zijn gezicht.''

De Engelse verdediger Smalling raakte Messi met een zwaaiende arm in het gezicht toen hij de Argentijn nogal wild van de bal liep. De aanvoerder van Barcelona hield daar een bloedende neus, een bloeduitstorting bij zijn oog en een schram op zijn gezicht aan over. ,,Het was voor hem niet fijn om daarmee te moeten voetballen'', zei ploeggenoot Sergio Busquets. ,,Maar hij heeft zijn best gedaan, zoals altijd.'' Barcelona speelt zaterdag in de Spaanse competitie uit tegen Huesca. Dinsdag volgt de return tegen ManUnited in het eigen Camp Nou waarin de Catalanen al dertig Europese duels op rij ongeslagen zijn.

Samenvatting Manchester United - Barcelona

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.