Terug

Volg Vandaag Inside

Valverde: Barça stond aan

Valverde: Barça stond aan

20 feb 2019, 04:07

LYON (ANP) - Coach Ernesto Valverde van Barcelona wilde zijn ploeg na de 0-0 bij Olympique Lyon in de Champions League geen verwijten maken. De Spaanse grootmacht liet tegen de Franse nummer drie vele kansen onbenut.

,,Voor mijn gevoel hebben we goed gespeeld'', liet Valverde na afloop in Frankrijk weten. ,,Barcelona stond aan in deze wedstrijd. Ik denk dat we een beter resultaat hadden verdiend. We hebben genoeg gedaan om te winnen. Het was echter onze avond niet.''

Valverde besefte dat er na het eerste duel in de achtste finales nog niets is beslist. ,,Je kunt niet ontkennen dat een uitslag van 0-0 eerst in een uitwedstrijd een gevaarlijk resultaat is. We weten echter dat we sterk zijn op eigen veld. Met de steun van onze fans in Camp Nou moet het kunnen lukken, maar alles ligt nog open.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.