Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn ziet Slot niet naar Ajax vertrekken: 'Daar komt hij niet levend uit'

24 feb 2024, 21:45

Johan Derksen pleitte onlangs in Vandaag Inside voor Arne Slot als hoofdtrainer van Ajax (zie video). Echter denkt Valentijn Driessen dat de trainer van de Rotterdammers niet naar de aartsrivaal zal verkassen.

De kans is realistisch dat Ajax aan het einde van het seizoen aan de slag gaat met een nieuwe hoofdtrainer. Johan noemde direct de naam van Slot: “Leg hem maar voor acht jaar vast, dan hij een nieuw elftal opbouwen en daar ook wat mee gaan bereiken. Dan weet je zeker dat je een goede in huis hebt.”

Valentijn gaat in de Kick Off podcast van De Telegraaf in op de uitspraken van Johan en denkt niet dat Slot het zal doen. "Maar je zou het kunnen proberen. Marc Overmars was natuurlijk al zover toen hij er nog zat. Die had natuurlijk al een visje uitgegooid bij Slot, toen hij nog bij AZ zat, dus de ideeën waren er wel. Er zit natuurlijk wel een heel AZ-apparaat bij Ajax, dus wie zal het zeggen.”

De analist denkt overigens wel dat het een aardige storm doet opwaaien als Slot daadwerkelijk naar Ajax zou gaan. “Die hoeft dan echt niet meer naar de supermarkt te gaan. Daar komt hij niet levend uit.”

Arne Slot is volgens Valentijn niet de enige goede trainer. “Hij laat zich gewoon drie keer uitschakelen door AS Roma. Ik vind Peter Bosz ook een hele goede, maar die had Ajax natuurlijk afgelopen zomer kunnen ophalen en dat hebben ze niet gedaan.”

Valentijn Driessen liet zich onlangs In Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside ook uit over de toekomst van John van ’t Schip bij Ajax. Bekijk het in de video hieronder.

Koffie met Valentijn: ‘Hoe Ajax tegen Bodø/Glimt moet spelen? Ik zou niet gaan!’
19:45
Koffie met Valentijn: ‘Hoe Ajax tegen Bodø/Glimt moet spelen? Ik zou niet gaan!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.