Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn ziet probleem ontstaan bij Ajax: 'Ongetwijfeld zal dit besluit voor onrust zorgen'

Valentijn ziet probleem ontstaan bij Ajax: 'Ongetwijfeld zal dit besluit voor onrust zorgen'

15 aug 2022, 10:20

De keuze van Ajax-trainer Alfred Schreuder om Steven Berghuis en Davy Klaassen te passeren, gaat volgens Valentijn Driessen voor onrust zorgen bij de Amsterdammers. Dat schrijft Valentijn maandag in zijn column voor De Telegraaf.

"Ongetwijfeld zal dit besluit voor onrust zorgen bij Ajax", schrijft Valentijn. "Schreuder zal de reservebeurten van Berghuis en Klaassen met meer moeten managen dan te vertellen dat Ajax een grote club is met een zwaar, druk en lang programma en dat iedereen aan speelminuten komt. Ongetwijfeld zullen Berghuis en Klaassen zich in overleg met hun zaakwaarnemers gaan weren."

Valentijn verwacht dat Berghuis en Klaassen zonder uitzicht op een basisplaats bij Ajax willen verkassen naar een andere club waar ze wel meer speeltijd krijgen, zodat beide spelers in beeld blijven voor het WK. "Na zijn twee probleemkinderen in Barcelona – Memphis Depay en Frenkie de Jong – wordt Van Gaal drie maanden voor het WK door Schreuder opgezadeld met twee Ajax-probleemgevallen", stelt Valentijn.

Verder vindt Valentijn het niet eerlijk als gezegd wordt dat Dusan Tadic mag blijven staan, omdat hij dezelfde zaakwaarnemer (Milos Malenovic, red.) als trainer Alfred Schreuder. "Hij is niet alleen de meest waardevolle Eredivisie-speler van deze eeuw; Tadic is ook de onbetwiste leider van de spelersgroep, voorbeeld voor jonge spelers en iemand die de groep in de hand houdt. Terecht dat Schreuder deze facetten meetelt bij zijn beoordeling van Tadic", aldus de chef voetbal van De Telegraaf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.