Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn ziet niets in mogelijke rentree Sneijder: 'Desastreus voor Eredivisie'

Valentijn ziet niets in mogelijke rentree Sneijder: 'Desastreus voor Eredivisie'

6 juli 2020, 13:00

Valentijn is niet enthousiast over een mogelijke terugkeer van Wesley Sneijder bij zijn jeugdliefde FC Utrecht. De tafelgast van Veronica Inside vindt de situaties van Robben en Sneijder niet te vergelijken, dat schrijft hij in z'n column in De Telegraaf.

'Een rentree van Sneijder is leuk, commercieel aantrekkelijk, maar zou voor de sportieve geloofwaardigheid van de Eredivisie desastreus zijn. Zelfs als het iemand betreft met de intrinsieke kwaliteiten van Sneijder,' aldus Valentijn, die ook niet begrijpt dat Utrecht interesse in Sneijder heeft als ze voor een plek in de Nederlandse top 3 willen gaan.

'Het is trouwens onbegrijpelijk dat technisch directeur Jordy Zuidam en trainer John van de Brom niet direct afstand hebben genomen van de opportunistische gedachte dat Sneijder kan terugkeren op Eredivisie-topniveau. Je gaat oprecht twijfelen aan hun capaciteiten in de rol die ze bij FC Utrecht vertolken, als ze serieus met de terugkeer van een 36-jarige aan de slag gaan.'

Volgens de altijd scherpe analist moet Utrecht niet teveel denken aan de wil van de supporters en de commerciële voordelen van een rentree van de oud-Ajacied. 'Wees eerlijk naar jezelf, je achterban en Sneijder in plaats van mee te gaan met supportersgedram en je te laten leiden door commerciële motieven.'

Ajax-icoon Sjaak Swart verwacht niet dat Sneijder zijn rentree zal maken in de Eredivisie. Bekijk het radiofragment hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.