Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn ziet knuffel Schmidt en Ihattaren: 'Een beetje goedkoop'

Valentijn ziet knuffel Schmidt en Ihattaren: 'Een beetje goedkoop'

15 dec 2020, 15:57

PSV-middenvelder Mohamed Ihattaren wist na zijn doelpunt in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (2-1) uit blijdschap even niet waar hij het zoeken moest. Uiteindelijk liep de getalenteerde tiener naar de bank om met name zijn coach Roger Schmidt in zijn vreugde te betrekken. 'Een beetje goedkoop', zo oordeelt Valentijn Driessen in de online rubriek Koffie met Valentijn.

Schmidt had in het begin van het seizoen, toen Ihattaren fysiek en mentaal niet in orde was, wat problemen met de middenvelder. Eind vorige maand nog besloot de Duitse coach hem wegens oververmoeidheid enkele duels buiten de selectie te laten.

Ihattaren is blij dat het nu beter gaat tussen hem en de trainer, vertelt hij tegen FOX Sports. 'Ik ging in het bijzonder naar de trainer toe. Ik wilde hem bedanken. Hij praat heel veel met mij. Hij houdt me gewoon scherp. Elke training weer moet ik van hem 100 procent geven. Hij laat me echt zien hoe het leven van een prof eruitziet, ook buiten het veld. Goed eten, goed slapen, dat soort dingen.'

Valentijn Driessen was niet zo onder de indruk van de knuffelende speler en trainer. 'Ik ben daar niet van', begint hij zijn verhaal. 'Ik vind het ook wel een beetje goedkoop moet ik eerlijk zeggen.'

'Ihattaren is natuurlijk een hele jonge jongen, hij is nog een tiener dus dan kan ik het nog een beetje voorstellen, maar Schmidt loopt ook half naar hem toe, dus hij kon er eigenlijk ook niet omheen. Uiteindelijk ging hij ook de hele bank af, nee dat moet je niet doen', aldus Valentijn.

Bekijk de uitleg van Valentijn hieronder.

Koffie met Valentijn: ’Ik denk dat Ajax Promes dan gewoon laa...
15:10
Koffie met Valentijn: ’Ik denk dat Ajax Promes dan gewoon laa...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.