Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn waarschuwt Schreuder: ‘Dan is een breuk onvermijdelijk’

Valentijn waarschuwt Schreuder: ‘Dan is een breuk onvermijdelijk’

9 jan 2023, 08:23

Ajax wist zondag op bezoek bij NEC voor de vierde keer op rij niet te winnen in de Eredivisie (1-1). Dat gebeurde voor het laatst in 2012. Werk aan de winkel voor Ajax-trainer Alfred Schreuder, ziet Valentijn Driessen.

“Met een verzwakte ploeg heeft hij het lek nog niet boven gekregen, uit bij NEC”, merkt Valentijn op in zijn column voor De Telegraaf. “Opmerkelijk was dat Owen Wijndal op de bank begon en eindigde. Of het aan de trainer ligt of aan de motivatie van Owen Wijndal; vreemd was dat de linksachter na het vertrek van Daley Blind valt te verwijten dat hij te weinig levert.”

Ajax staat na vijftien duels in de Eredivisie op 31 punten. Dat is het laagste puntenaantal sinds het seizoen 2013-2014 toen Ajax in de eerste vijftien competitiewedstrijden slechts 28 punten wist te verzamelen. “Na vier duels zonder zege heeft de trainer snel resultaat nodig tegen FC Twente en Feyenoord”, vervolgt de columnist. “Ajax heeft een alternatief voor Schreuder niet voor het uitkiezen, maar blijven zeges uit en botert het niet tussen trainer en spelers, dan is een breuk onvermijdelijk.”

Ajax speelt woensdag voor de beker tegen FC Den Bosch. Daarna volgen competitiewedstrijden tegen FC Twente en Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.