Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn voorziet problemen voor Eredivisie-top: 'Dat is een zware aderlating'

Valentijn voorziet problemen voor Eredivisie-top: 'Dat is een zware aderlating'

29 dec 2022, 00:00

Valentijn Driessen voorziet een aantal problemen voor de traditionele top-drie voor de start van de tweede seizoenshelft van de Eredivisie. Koploper Feyenoord heeft een voorsprong van drie punten op Ajax en PSV.

"Ajax verliest Blind, PSV Gakpo en Feyenoord Trauner, die we de komende maanden niet gaan zien. Ik denk dat het voor Feyenoord een zware aderlating is", zegt Valentijn in Koffie met, een online rubriek van Vandaag Inside. "Maar ik denk dat PSV het meest last gaat krijgen, want uiteindelijk gaat het om doelpunten maken. En Daarna Feyenoord met Trauner, omdat hij belangrijk is in het systeem wat Slot wil spelen en als laatste Blind. Ajax heeft te snel afscheid van hem genomen."

Tot slot voorspelt Valentijn wie er kampioen wordt. "Ik denk dat Ajax kampioen wordt. Die gaan zich natuurlijk versterken. Het verlies van Gakpo bij PSV en Trauner bij Feyenoord weegt zwaarder dan Daley Blind bij Ajax", aldus Valentijn.

Bekijk de volledige Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside, in de onderstaande video.

Koffie met Valentijn: 'Schreuder moet het vuile werk opknappen'
16:27
Koffie met Valentijn: 'Schreuder moet het vuile werk opknappen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.