Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn voorspelt makkelijke zege Ajax: 'Benfica stelt niet veel voor'

Valentijn voorspelt makkelijke zege Ajax: 'Benfica stelt niet veel voor'

23 feb 2022, 11:43

Ajax neemt het woensdagavond in de Champions League op tegen de Portugese topclub Benfica. In Lissabon hopen de Amsterdammers een grote stap te zetten richting de kwartfinale van het kampioenenbal. Volgens Valentijn Driessen hoeven de Amsterdammers zich weinig zorgen te maken om de Portugese tegenstander, zo vertelt hij in De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen.

'Benfica stelt echt niet veel voor. Daar hoeven we ons echt niet zoveel zorgen over te maken,' aldus de sportjournalist, die vaker gewaagde voorspellingen doet. 'Dit was eigenlijk de beste tegenstander die Ajax kon treffen in deze ronde. Ik vind dit het slechtste team dat er rondloopt.'

Of Ajax ook daadwerkelijk met speels gemak de volgende ronde bereikt is nog maar de vraag. Het zit de laatste jaren over het algemeen niet mee met de voorspellingen van Driessen. De tafelgast van VI Vandaag voorspelde onder meer dat Ajax in 2019 geen kans had tegen Real Madrid (1-4) en reisde daarom niet af naar de Spaanse hoofdstad. Ook zei hij in 2019 dat je Lucas Moura makkelijk alleen op de keeper kan laten aflopen, hij maakte die avond een hattrick in de Johan Cruijff ArenA. Afgelopen jaar zei Valentijn dat Sebastien Haller geen geschikte spits is voor de Champions League, en vervolgens scoorde de Ivoriaan vier doelpunten in het eerste CL-duel tegen Sporting Portugal. Ook is de aanvaller nog altijd de topscorer van het kampioenenbal.

De laatste voorspelling van de 58-jarige verslaggever spreekt wel in het voordeel van de Amsterdammers. In november voorspelde Driessen dat Ajax met 1-3 zou winnen op bezoek bij Borussia Dortmund, en zo geschiedde! Ook voor de wedstrijd van woensdagavond komt Valentijn met een voorspelling.

De Telegraaf-journalist voorspelt dat Ajax met 1-2 wint in Portugal.

Valentijn Driessen over Benfica - Ajax
7:10
Valentijn Driessen over Benfica - Ajax

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.