Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn voorspelt: 'Antony wordt beter dan Ziyech'

Valentijn voorspelt: 'Antony wordt beter dan Ziyech'

28 sep 2020, 01:20

Valentijn Driessen denkt dat Antony beter wordt dan Hakim Ziyech. Dat voorspelt hij in een terugblik op het Eredivisieweekend op de website van De Telegraaf.

'Ziyech is een geweldige speler, maar het rendement van Antony ligt veel hoger,' begint Valentijn. 'Als je ziet hoe makkelijk hij scoort. Maar ik vind hem ook in de voortzetting geweldig. Je zag dat hij drie geweldige steekballen had. Eentje op Mazraoui, waaruit die goal kwam, een geweldige op Ekkelenkamp en nog eentje op Tadic. Hij ziet het spel goed.'

'Ziyech was geweldig om te zien, die bal die hij over de hele kan geven… Maar het rendement van deze jongen ligt veel hoger,' vervolgt de tafelgast van Veronica Inside. 'Je ziet ook: Ziyech is van origine een middenvelder die in de aanval gezet is, en Antony is gewoon een aanvaller die vanaf de rechterkant speelt. Kwikzilverachtig, het wordt echt een genot om te zien hoe hij zich gaat ontwikkelen de komende tijd. Ik denk dat hij na twee jaar weg is.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.