Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn vindt verloren telefoon Louis van Gaal op wc in Qatar

Valentijn vindt verloren telefoon Louis van Gaal op wc in Qatar

7 dec 2022, 12:18

Valentijn Driessen heeft dinsdag een bijzondere ontdekking gedaan in Qatar. De chef voetbal van De Telegraaf vond bij een toilet-bezoek namelijk de telefoon van bondscoach Louis van Gaal: "Twee gesprekken gemist".

Dat onthult Valentijn in de voetbalpodcast Kick-off. Het voorval zou dinsdag hebben plaatsgevonden tijdens de 1-op-1 interviews, waarvoor Valentijn - net als Noa Vahle van De Oranjewinter - werd geboycot door de bondscoach.

"Louis wordt natuurlijk wat ouder en dan moet je wat vaker naar het toilet. Daar heb ik zelf ook weleens last van als ik een beetje veel water drink. Dus ik was in het toilet en toen was iemand zijn telefoon vergeten. Op het invalide-toilet was het zelfs, volgens mij. Omdat die anderen dicht waren", schetst Valentijn de situatie.

Hij vervolgt: "Dat was een hele dure jongen die daar lag. En ik wil toch wel graag de eerlijke vinder zijn. Dus ik tikte zo op het scherm: zag ik Truus en Louis samen! Een hele mooie foto was het. Maar ik zat zo te kijken en toen dacht ik: wat staat daar nou onder joh? Twee gesprekken gemist: Manchester United. Ongelofelijk!"

Mike Verweij denkt te weten wie de bondscoach heeft gebeld: "Dat moet Marcel Bout geweest zijn!", verwijst de Oranje-volger naar de voormalig hoofd scouting van 'The Red Devils'. "Dat zou kunnen, dat weet ik niet. Ik heb er verder niet ingekeken", antwoordt Valentijn. Grappend: "Ik heb natuurlijk eerst met Jason Bourne gebeld om die telefoon leeg te trekken. Maar net niet gelukt".

Wat heeft Valentijn met de smartphone gedaan? "Louis werd geïnterviewd door Ilse van SBS6, dus toen ben ik naar Bas Ticheler (persvoorlichter, red.) gelopen en zei: Joh, ik heb even op het scherm gedrukt en deze is van hem. Hij heeft wel twee gemiste oproepen van Manchester United. Misschien kan je dat nog even doorgeven", besluit Valentijn.

Noa vertelde dinsdag dat Van Gaal haar niet had uitgenodigd voor een 1-op-1 interview. Kijk het fragment hieronder terug.

Noa niet uitgenodigd voor 1-op-1 interview met Van Gaal: 'Ik dacht ècht dat het een vergissing was!'
1:18
Noa niet uitgenodigd voor 1-op-1 interview met Van Gaal: 'Ik dacht ècht dat het een vergissing was!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.