Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn voorspelt 1-3 winst Ajax: ‘Lille heeft gewoon te weinig kwaliteit’

Valentijn voorspelt 1-3 winst Ajax: ‘Lille heeft gewoon te weinig kwaliteit’

27 nov 2019, 11:30

Woensdagavond speelt Ajax het belangrijke uitduel in de Champions League tegen Lille OSC. Als Ajax deze wedstrijd wint zet het een grote stap naar kwalificatie voor de volgende ronde. Valentijn Driessen is vanavond aanwezig bij de wedstrijd. Hij verwacht een overwinning voor de Amsterdammers.

'Bij Lille roepen ze: We gaan er alles aan doen. Maar dat hebben ze al vier wedstrijden geroepen en daar is nog niks van gekomen. Ze hebben gewoon te weinig kwaliteit', aldus de chef voetbal van De Telegraaf. Lille OSC kan tegen Ajax niet beschikken over Adama Soumaoro en José Fonte. Beide verdedigers zijn te geblesseerd om tijdens het vijfde groepsduel in actie te kunnen komen. 'Dus ik denk dat Ajax een grote stap naar overwintering kan zetten', vertelt Valentijn.

Ook Ajax moet het doen zonder zijn vaste centrum in de verdediging. Daley Blind en Joël Veltman zijn namelijk geschorst in Stade Pierre-Mauroy. Mogelijk moet ook Nousair Mazraoui geblesseerd toekijken. De rechtsback trainde dinsdagavond wel volop mee.

Valentijn verwacht dat Ajax drie doelpunten zal maken tegen Lille. 'Dat is een zo'n beetje het algemene gemiddelde. Zowel nationaal als internationaal, dus ze (Ajax red.) gaan hier wel twee of drie keer scoren. Ik gok dat Lille één keer gaat scoren. Het is natuurlijk wel heel gevaarlijk als ik weer begin te voorspellen. Maar afgelopen vrijdag liet René (Van der Gijp red.) mij voorspellen, (voor de TOTO red.) toen had ik de 1-1 van FC Groningen - Feyenoord goed en ook FC Utrecht - AZ voorspelde ik goed', concludeert Valentijn.

Lille - Ajax wordt woensdagavond vanaf 20:30 uur live uitgezonden op Veronica. In de studio zijn aanwezig: Wilfred Genee, René van der Gijp en Wim Kieft.

VIDEO - Valentijn over Lille - Ajax

Valentijn haalt gram met Toto-voorspelling: ‘Ik dacht ik geef Gijp even een zetje’
4:10
Valentijn haalt gram met Toto-voorspelling: ‘Ik dacht ik geef Gijp even een zetje’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.