Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn vergelijkt Verstappen met Ajacied: ‘Héél steady’

Valentijn vergelijkt Verstappen met Ajacied: ‘Héél steady’

6 dec 2021, 19:51

Valentijn Driessen keek zondagavond naar de een-na-laatste Formule 1-race van het seizoen, waarin Max Verstappen tweede werd achter zijn grote rivaal Lewis Hamilton. De journalist krijgt in Kick-off, een podcast van De Telegraaf, de vraag met welke voetballer hij de populaire coureur zou vergelijken. 

‘Nou, hij is super onverstoorbaar maar wel een enorme professional. Max werkt niet op mn zenuwen, daar zit weinig fouts in’, zegt Valentijn tegen presentator Pim Sedee. ‘Een beetje Dušan Tadić, hij heeft het geniale maar is ook héél steady vind ik.’ Mike Verweij sluit zich daarbij aan: ‘Tadić inderdaad, of Daley Blind', aldus de Ajax -en Oranje-watcher van het dagblad.

Verstappen (24) strijdt in de Formule 1 om de wereldtitel met Lewis Hamilton. Ze beginnen zondag met evenveel punten (369,5) aan de laatste race van het seizoen in Abu Dhabi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.