Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn velt hard oordeel over Ajax: 'Ze bakken er helemaal niks van!'

Valentijn velt hard oordeel over Ajax: 'Ze bakken er helemaal niks van!'

24 apr 2023, 12:15

Valentijn Driessen is een video van de Telegraaf duidelijk over PSV-Ajax van afgelopen zondag (3-0). "Ajax heeft gewoon geen antwoord op de wapens van PSV, de wapens van PSV lagen vandaag vooral bij Luuk de Jong, Guus Til en Xavi Simons", vindt de chef voetbal van de Telegraaf.

"Ik ben eigenlijk een beetje moe van al die verhalen van John Heitinga, Dusan Tadic en al die andere spelers", begint Valentijn. "Het is allemaal leuk en aardig, maar ze bakken er helemaal niets van, ze hebben het afgelopen halfjaar één goede wedstrijd gespeeld, en dat was Feyenoord-uit in de halve finale van de KNVB beker. Dat was niet eens een goede wedstrijd, maar toen zag je wel een Ajax dat tot het gaatje wilde gaan en dat hebben ze hier niet gedaan."

Waar het zondag fout ging voor Ajax was volgens Valentijn ook wel duidelijk. "Het was zo plichtmatig om te zien, dan krijgen ze wel een aantal kleine kansen, maar als je ziet hoe ze die verknallen, is het gewoon volledig terecht dat PSV hier met 3-0 wint."

Bekerfinale

Voor de bekerfinale hoopt Valentijn dat hij een ander Ajax te zien krijgt, ook vindt hij dat die wedstrijd meegenomen moet worden in het beoordelen van Ajax-trainer John Heitinga. "Ik vind dat je John Heitinga niet alleen moet afrekenen op deze wedstrijd, maar ook op de bekerfinale van volgende week. Lukt het hem niet om dit Ajax op scherp te zetten, want ze hebben zeker de kwaliteiten wel, vind ik dat hij gefaald heeft als trainer van Ajax", besluit hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.