Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn vanavond te gast bij Veronica Inside

Valentijn vanavond te gast bij Veronica Inside

3 dec 2021, 16:06

Vanavond staat er weer een gloednieuwe uitzending van Veronica Inside op het programma en niemand minder dan Valentijn Driessen zit aan tafel bij Johan, Wilfred en René om alle gebeurtenissen op en rondom de voetbalvelden te bespreken.

Er is vanavond voldoende te bespreken, want het was weer een week vol hoogte- en dieptepunten in de voetballerij. De week werd veelal gedomineerd door de nasleep van de Ballon d'Or-verkiezing, die wederom gewonnen werd door Lionel Messi. Vanwege de hevige commotie lijkt het erop dat nummer 2 Robert Lewandowski tóch nog beloond gaat worden met een Gouden Bal voor het jaar 2020.

Midweeks werd er ook gevoetbald in de Eredivisie, maar waren de scheidsrechters voornamelijk onderwerp van gesprek. Bas Nijhuis werd bij Feyenoord - Heracles Almelo gecorrigeerd door de VAR van dienst, wat hem na afloop bakken met kritiek opleverde, onder meer van Valentijn Driessen. Na afloop van Ajax - Willem II ging het ook over de leidsman: Edwin van der Graaf. Bij een tussenstand van 3-0 lijkt Sébastien Haller de vierde te scoren, maar wordt het doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. De bal ging echter via een Tilburgs-been.

Kortom, er valt weer genoeg te bespreken vanavond. Veronica Inside is vanavond om 20:30 uur te zien bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.