Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn te gast in Veronica Inside vanavond

Valentijn te gast in Veronica Inside vanavond

3 apr 2020, 20:00

Het is vrijdagavond, dus tijd voor Veronica Inside!

Naast de vertrouwde gezichten aan tafel Wilfred, Johan en René schuift Valentijn Driessen aan als gast. 'Graydon-mannetje' is gewaarschuwd, want de chef voetbal van De Telegraaf begon vrijdagochtend al in zijn column met zagen aan de stoelpoten van de Eredivisie-directeur en zal dit vanavond ongetwijfeld vervolg geven.

Daarnaast hebben Erik Ten Hag, Paul de Leeuw en Memphis Depay zich deze week geprofileerd op Instagram en heeft ook Ellie Lust weer van zich laten horen. Hoe kijken de mannen naar de uitspraken van Ajax-directeur Marc Overmars? Hoe nu verder met het voetbalseizoen?

Dit en véél meer in Veronica Inside vanavond, om 20.30 uur bij Veronica!

Hier alvast een opwarmertje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.