Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn snapt niets van interesse Ajax in Fábio Silva: 'Die kan er helemaal niks van'

Valentijn snapt niets van interesse Ajax in Fábio Silva: 'Die kan er helemaal niks van'

31 mei 2023, 13:34

Valentijn Driessen heeft weinig begrip voor de interesse van Ajax in PSV-huurling Fábio Silva. De Chef Voetbal van De Telegraaf heeft dan ook geen hoge pet op van de Portugees, zo vertelt hij in de Kick-Off-podcast.

Het Eindhovens Dagblad laat weten dat PSV de spits afgelopen januari graag voor anderhalf jaar wilde huren, dat was echter niet mogelijk. Dit omdat de vernieuwde UEFA-regelgeving het niet toelaat een speler langer dan één seizoen te huren. Het lijkt dus uitgesloten dat Silva langer blijft in Eindhoven en Ajax zou hiervan willen profiteren door hem te huren.

Ajax-watcher Mike Verweij laat in de Kick-off-podcast van De Telegraaf echter weten dat de vork iets anders in de steel zit: "Wat ik heb begrepen is dat op dit moment vooral een spelletje is van de zaakwaarnemer. Ik kan me wel voorstellen dat Ajax uiteindelijk geïnteresseerd is. Het is natuurlijk wel een goede, jonge en talentvolle spits."

Valentijn Driessen is niet zo onder de indruk van de prestaties van de Portugees en kan zich niet voorstellen dat Ajax geïnteresseerd is in de PSV'er: "Die gozer kan er gewoon helemaal niks van. Zijn balcontrole is dramatisch. Die moet dan in een kleine ruimte in de spits gaan voetballen. Als ze dat doen, kun je Mislintat ook meteen opdoeken. Dan heb je er totaal geen verstand van", besluit hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.