Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn reageert op uitspraken Van der Vaart: 'Zo ervaar ik dat helemaal niet!'

23 jan 2024, 13:47

Valentijn Driessen heeft in Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside, gereageerd op uitspraken van Rafael van der Vaart bij NOS Studio Voetbal.

Van der Vaart zei zondagavond de indruk te hebben dat mensen hopen dat Ajax goed presteert onder trainer John van ’t Schip, om zo het ongelijk van Steijn te bewijzen: "Ze worden uitgeschakeld door Hercules in de beker. En jullie doen net alsof het fantastisch gaat. En waarom? Omdat Steijn weg is. Iedereen heeft een hekel aan Steijn."

Valentijn reageert in Koffie met Valentijn: "Dat geloof ik niet. Zo ervaar ik dat helemaal niet. Ik maak helemaal niet veel mensen mee die een hekel hebben aan Steijn. Ja, Pierre van Hooijdonk, maar..."

"Waar Van der Vaart wel helemaal gelijk in heeft, is dat het helemaal niet goed gaat bij Ajax," vervolgt Valentijn. "RKC krijgt vier of vijf kansen, ze worden inderdaad uitgeschakeld door Hercules en ze spelen bijna alleen maar tegen tegenstanders uit het rechterrijtje. Je mag op een gegeven moment wel verwachten dat Ajax wat wedstrijden gaat winnen, met alle spelers die er rondlopen. En zeker met de voorhoede die er rondloopt."

Bekijk Koffie met Valentijn in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.