Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn reageert op recente uitspraken over Haller: ‘Het kleeft aan me’

Valentijn reageert op recente uitspraken over Haller: ‘Het kleeft aan me’

16 sep 2021, 14:46

Mede door 4 doelpunten van Sébastien Haller wist Ajax woensdag met 1-5 te winnen van Sporting Portugal. Na afloop van het Champions League-duel ging het vooral over de spits én de uitspraken die Valentijn Driessen een kleine maand geleden over hem deed. 

Half augustus was Valentijn niet bijster enthousiast over de Frans-Ivoriaanse aanvaller van Ajax. ‘Als je Haller ziet…die kan gewoon niet in de Champions League, hoor’, zei de Chef Voetbal van De Telegraaf bij Voetbalpraat. ‘Hij is zo met zichzelf bezig, en heeft zoveel moeite.’

Tijdens en na afloop van het duel tussen Sporting Portugal en Ajax werd de journalist - onder andere door deze website - op social media herinnerd aan zijn uitspraken.

‘Ja, soms zeg je wel eens wat hè’, lacht Valentijn in een videoitem van De Telegraaf. ‘Dit is een fragment van ik meen een maand geleden, direct na Ajax - PSV. Toen werd hij natuurlijk ook gewisseld en kreeg hij applaus omdat hij gewisseld werd, de fans waren zo blij dat hij van het veld af ging’, blikt Valentijn terug. ‘Maar op dit moment staat er geen maat op. Iedere bal die hij in de zestien raakt, die vliegt erin.’

Het is niet de eerste keer dat Valentijn de plank misslaat met een voorspelling of analyse. ‘Het kleeft een beetje aan me’, glimlacht Valentijn. ‘Maar ik word altijd om voorspellingen gevraagd, ik moet altijd iets vooraf zeggen. Kijk, achteraf is natuurlijk heel makkelijk, maar vooraf vragen ze iets en dan neem je de omstandigheden mee.’

Klik HIER voor het hele item met Valentijn Driessen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.