Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn reageert op Conference League-loting: ‘Ik denk dat dit einde verhaal wordt voor Ajax’

23 feb 2024, 18:17

Valentijn Driessen heeft in een videoitem van De Telegraaf opnieuw een uitschakeling van Ajax voorspeld in de Conference League. Eerder voorspelde de columnist dat Bodø/Glimt het eindstation zou worden voor de Amsterdammers (zie video). Door een zwaarbevochten overwinning in de verlenging (1-2) bekerde Ajax echter door in het Europese toernooi en treft het Aston Villa in de achtste finale.

Valentijn heeft weinig vertrouwen in een goede afloop voor Ajax: “Dat is de club die je nou net niet wilde, een Engelse subtopper met een uitstekende trainer. Unai Emery (Aston Villa-trainer) weet hoe hij zijn spelers neer moet zetten. AZ heeft het in de Conference League-groepsfase al aan den lijve ondervonden; zij deden aardig mee maar waren uiteindelijk kansloos. En dat gaat zich denk ik weer herhalen, tenzij Ajax ineens een heel stuk beter voor de dag komt.”

Tot slot waagt Valentijn zich aan een voorspelling richting het treffen met Aston Villa: “Ik denk dat dit het einde verhaal wordt voor Ajax.”

Ajax plaatste zich donderdagavond te kosten van Bodø/Glimt voor de achtste finales. Bekijk de samenvatting van Bodø/Glimt - Ajax in de onderstaande video.

SAMENVATTING: Bodø/Glimt - Ajax (Tussenronde Conference League)
8:37
SAMENVATTING: Bodø/Glimt - Ajax (Tussenronde Conference League)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.